Toto je dokovací stanice DeX a powerbanka pro Galaxy S8

Zdá se, že úniky „es osmiček“ v posledních dnech vyčerpaly kdysi nepřebernou studnici informací, takže se nyní „leakeři“ začínají soustředit na příslušenství. Dnes vám tak můžeme ukázat fotografie 5 100mAh Battery Packu i první fotografie dokovací stanice DeX. K čemu bude sloužit?

Na první fotografii v naší galerii můžete vidět snímek dokovací stanice DeX, která po připojení klávesnice, myši a monitoru přetvoří „es osmičku“ do podoby Android „počítače“. Kruhové příslušenství se podobá dřívější generaci bezdrátové nabíječky, po jejím obvodu však najdeme dva USB porty, Ethernetový port, konektor USB-C pro připojení Galaxy S8 a také HDMI pro připojení monitoru. Na výstupu je maximem 4K obraz s 30 fps.

DeX Station s aktivním chlazením se bude prodávat v černé barvě za 150 EUR (v přepočtu zhruba 4 tisíce Kč). Zatím však nevíme, jak bude vypadat prostředí „Galaxy Desktop“ ani jaké budou jeho možnosti.

Mezi další doplňkové příslušenství budou již tradičně patřit Battery Packy. Model označený jako EB-PG950 bude představen spolu s „es osmičkami“ a nabídne kapacitu 5 100mAh. Na těle krabičky vidíme zřetelnou inspiraci u Power Bank z online sady příslušenství od Samsungu v podobě indikátoru nabití a poutka k přenášení.

Battery Pack bude mít zapínací tlačítko, konektory USB a USB-C a na jeho vstupu i výstupu se počítá s rychlým nabíjením typu Fast Charging (15W). Na fotografiích můžete vidět černou a bílou barevnou variantu, odhadujeme však, že se nebude jednat o jediné barevné odstíny. Cena byla stanovena na 60 EUR (1 600 Kč), Samsung by na trh měl uvést i obdobně vypadající externí baterii s dvojnásobnou kapacitou.

Zdroj Twitter, Winfuture

Diskuze (1) Další článek: Další úniky Galaxy S8: srovnávací snímky, dvě barevné varianty a video

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Ethernet, Model označený, Samsung Galaxy s, Power, STAN, Osmička, Doplňkové příslušenství, Galaxy s, Stanice, Dok, Chlazení, USB port,