To už je pořádná placka! Samsung testuje osmnáctipalcový tablet

Zdál se vám dvanáctipalcový tablet Samsung Galaxy Note Pro 12.2 Obří? Tak teď pro vás máme skutečnou mobilní lahůdku. Podle importních stránek Zauba Samsung v Indii testuje sedm kusů tabletu označeného jako S.S s úhlopříčkou 18,4 palce!

Klepněte pro větší obrázek
Na importních stránkách Zauba se objevil obří tablet Samsungu s úhlopříčkou 18,4 palce

Aby se zabránilo jakýmkoliv únikům, mají být po otestování tablety zničeny. Zatím tedy vše nasvědčuje tomu, že tento monstrózní tablet je zatím v rané fázi vývoje, ovšem s tak velkým displejem má nepředstavený tablet velký potenciál. Cena celé sady tabletů se pohybuje v přepočtu okolo 88 tisíc, každý ze sedmi kusů je pak naceněn na cca 12 600 Kč. Odhadujeme, že o tomto „přerostlém“ tabletu v horizontu několika měsíců ještě uslyšíme.

Zdroj: Nowhereelse

Diskuze (12) Další článek: Samsung obhájil zlato, Huawei rekordně rostlo

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Samsung Galaxy Note Pro 12.2 32GB LTE, Samsung Galaxy Note Pro 12.2 64GB LTE, Samsung Galaxy Note Pro 12.2 64GB Wi-Fi, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab S 10.5, Samsung Galaxy Tab S 10.5 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB LTE, Placka, Os tablet, Pór, Tab, PLA, Samsun, Sam, Pláč, Test, Plac,