T-Mobile chce zrychlit zákaznické systémy. Odstávka proběhne příští víkend

T-Mobile po dvou měsících provede další z plánovaných odstávek zákaznických systémů. Cílem je jejich aktualizace a zrychlení. Údržba systémů proběhne od soboty 6. května 2017 20:00 hodin do ranních hodin pondělí 8. května 2017, kdy je státní svátek.

 

Síťové služby, jako je volání, posílání SMS/MMS nebo mobilní data, nebudou odstávkou nijak dotčeny a vše bude fungovat jako obvykle. Během odstávky půjde také v omezené míře aktivovat data v ČR i v zahraničí a dobíjet předplacené karty mimo prodejny operátora.

Omezeny budou zákaznické systémy a nebude možné nastavení služeb – to se týká samoobsluhy i aplikace Můj T-Mobile, telefonní zákaznické linky i prodejen. Konzultanti budou poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty nebo krádeže.

Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, innogy Mobil a PREmobil), rovněž značky Kaktus. T-Mobile doporučuje provést nastavení nebo aktivaci služeb do pátečního odpoledne.

Diskuze (4) Další článek: Spyware „System Update“ si za 3 roky z Google Play stáhlo až 5 milionů uživatelů

Témata článku: , , , , , , , Státní svátek, System, Zak, Nastavení služeb, Zákaz, Zákaznický systém, Víkend, T Mobil, MOBI, Konzultant, ODS, Innogy, Blokace, T - Mobil, Základní informace, Páteční odpoledne, Mobil, Pro +