Staňte se prvním majitelem Samsung Galaxy S4

(Inzerce) Vyhrajte v soutěži a získejte špičkový smartphone Samsung Galaxy S4 jako první v Česku.

Před pěti týdny Samsung konečně odtajnil podobu nejočekávanějšího smartphonu letošního roku – Samsung GALAXY S4. Již tuto sobotu se tento nadupaný přístroj objeví na pultech prodejen. Pokud se vám nechce stát ve frontě, ale přitom chcete být historicky prvním majitelem GALAXY S4 v Česku, víme jak na to. Zapojte se do soutěže, která až do čtvrtka probíhá na facebookovém profilu Samsung Česko a Slovensko. Když správně odpovíte na soutěžní otázku, můžete mít od soboty zbrusu nového mobilního společníka pro život.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Kdybyste snad ještě váhali, zda se zapojit, nebude od věci připomenout několik unikátních vlastností a funkcí, které vám nabídne jen GALAXY S4. Jako třeba dokonale propracovaný design, kterému dominuje velký Full HD Super AMOLED displej o velikosti 5 palců a tenký rámeček po obvodu, podpora LTE sítí či celá řada senzorů včetně měření teploty, tlaku a vlhkosti vzduchu.Jaký jiný telefon rozpozná vaši tvář, hlas a pohyby? K ovládání stačí pohled nebo pohyb rukou, poslechne vás, aniž byste se museli dotknout displeje. V autě vám sám přečte textovou zprávu. Zároveň s fotografií pořídí také záznam zvuku a hlasu, který provázely okamžik, kdy jste stiskli spoušť. Telefon, kterým můžete ovládat televizi nebo klimatizaci a který hlídá i vaši tělesnou kondici. Při užívání Samsung GALAXY S4 se nemusíte soustředit na telefon, ale jen na sebe a své pohodlí. Získáte prostě dokonalého společníka pro váš život.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Samsung pro svou vlajkovou loď přichystal také pestrou paletu barevného příslušenství. Zájemci si mohou vybrat jak z klasických barevných pouzder, tak z oblíbených flipových pouzder či novinky S-view. Ta má na přední straně průřez na displej a uživatel vidí tak vše potřebné, aniž by musel odklápět pouzdro. Navíc je možné přijímat či odmítat hovory bez nutnosti otevření krytu. Kromě toho se displej sám odemkne ve chvíli, kdy je kryt otevřen – není proto již nutné přejet prstem po displeji, nebo stisknout tlačítko pro ruční odemknutí. Stejně tak platí, že když kryt zavřete, telefon se automaticky zamkne.

Absolutní novinkou je program S Health, který pomocí čidel monitoruje vaše zdraví a ukládá záznamy o stravování, spánku nebo cvičení. Jako příslušenství se k telefonu prodává i osobní váha, která do přístroje automaticky posílá údaje o vaší aktuální hmotnosti, či měřič srdečního tepu se stejnou funkcí.

Při užívání Samsung GALAXY S4 se nemusíte soustředit na telefon, ale jen na sebe a své pohodlí. Získáte prostě dokonalého společníka pro váš život.

Další článek: Nokia Asha 210: s QWERTY a pod nadvládou WhatsApp

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Samsun, První majitel, Osobní váha, Tenký rámeček, Majitel, Samsung Česko, Galaxy s, Propracovaný design, Sam, STAN, GAL