Spekulace: Samsung představí Galaxy Note 8 už v srpnu v New Yorku

I když se původně hovořilo o tom, že jihokorejci ukážou připravovaný Galaxy Note 8 na veletrhu IFA v Berlíně, nyní se na internetu objevila zmínka o tom, že by se měl nový model představit na samostatné akci již 26. srpna v New Yorku. Samsung si tím zřejmě zajistí větší mediální pozornost, než na veletrhu, kde by telefon mohl „zapadnout“ mezi desítkami dalších telefonů.

Podle jihokorejského zdroje za vším stojí především zářijové představení nového iPhonu 8, což jihokorejce údajně přimělo k tomu, aby telefon představili o týden dříve, tedy ještě v srpnu. Oproti loňskému Galaxy Note 7, který byl představen 2. srpna 2016, tak bude, pokud se vše potvrdí, Galaxy Note 8 opožděn zhruba o tři týdny. Na pulty obchodů by se měl telefon dostat v průběhu posledního čtvrtletí letošního roku.

Na druhou stranu, je možné, že se pro Evropu nic zásadního měnit nebude. Pokud se telefon ukáže koncem srpna v New Yorku, je pravděpodobné, že si jej budeme moci poprvé osahat právě až na zmiňovaném veletrhu IFA v Berlíně, který se koná od 1. do 6. září.

Co se týká specifikací, měl by být Note 8 zvetšenou verzí Galaxy S8+ s 6,3 či 6,4" „infinity“ displejem, s podporou pera S Pen a hlasového asistenta Bixby. Snímač otisků prstů zřejmě zůstane na zadní straně tabletofonu, má být umístěn přímo pod duálním fotoaparátem.

I špatná reklama je reklama. Jak se povedl Note 7, který Samsungu nadělal tolik starostí?

Zdroj Naver

Váš názor Další článek: Mi Band 3: Spekulace se roztáčí. Čím nás Xiaomi překvapí letos?

Témata článku: Samsung, , , , , , Desítka, Samsun, Přední panel, Naver, Galaxy note, Galax Note, Sam, York, Špek, Špatná reklama, Zářijové představení, Note, Loňský Galaxy, Poslední čtvrtletí, New York, Pře, GAL