Spekulace: kódové označení Notu 8 a modelové označení „oživeného“ Notu 7

Server Sammobile přišel s dalšími spekulacemi, které se tentokrát týkají modelů řady Galaxy Note. V prvé řadě se skloňuje připravovaný model Galaxy Note 8, který ponese kódové označení Great. Původně spekulované označení „Baikal“ se nakonec nepotvrdilo.

Protože je čtyřka v korejštině symbolem smůly, Samsung ji přeskočí, takže telefon ponese modelové označení SM-N950F. Galaxy Note 7 byl označen jako SM-N930. Současně se objevují i spekulace ohledně „oživeného“ modelu Galaxy Note 7, který má být znám jako SM-N935. Kódové označení telefonu bude Grace R (Refubrished).

Po ukončení prodejů Galaxy Note 7 se nabízela otázka, co udělá Samsung s telefony, které vybral od svých zákazníků. Zajímalo to i Greenpeace, jejíž zástupce se ukázal na pódiu tiskové konference Samsungu v Barceloně. Podle posledních spekulací by měl Samsung do starších Notů 7 integrovat nové bezpečné baterie a telefon dále prodávat jako „Refubrished“. Telefon má být ale cílen pouze na Jižní Koreu.

Samsung tyto spekulace nijak nekomentoval

Zdroj Sammobile

Diskuze (3) Další článek: Heureka zvolila produkty roku 2016. Kategorii smartphonů ovládlo Xiaomi

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy Note 7, Cod, South Korea, Greenpeace, Označení, Špek, Čtyřka, Kódové označení, Připravovaný model, Modelové označení, Mode, Sága, Model, Ikonická řada, Great, Kód