Specifikace Samsungu Galaxy A7 (2018) prozrazeny benchmarkem GFXbench

Začátkem roku představil Samsung nové modely z řady Galaxy A. Do ČR se dostala méně vybavenější dvojice, kterou jsme u nás již otestovali (tady a také zde). Nejvybavenější Galaxy A7 (2017) se v ČR však neprodává. A právě specifikace jeho nástupce již pomalu vyplouvají na povrch. Galaxy A7 (2018) bude opět nejvybavenějším z celé trojice modelů, méně vybavené a také levnější budou modely Galaxy A5 (2018), resp. Galaxy A3 (2018).

Nejvyšší model řady Galaxy A pro příští rok bude postaven na osmijádru o taktu 2,21 GHz, grafickém čipu Mali-G71 a 4GB RAM. Interní úložiště bude 32GB, displeji zůstane rozlišení Full HD a zřejmě i úhlopříčka 5,7 palců. Hlavní fotoaparát i selfie kamerka mají mít shodné rozlišení 16 Mpix. V benchmarku je telefon veden s Androidem Nougat, je však možné, že se do prodeje dostane s nejnovějším Androidem O.

Stále se však jedná o poměrně brzké spekulace, takže se specifikace telefonu před uvedením na trh mohou ještě výrazně změnit. Představení modelové řady Galaxy A (2018) očekáváme opět hned zkraje příštího roku.

Náš první pohled na letošní Samsung Galaxy A5 (2017):

Zdroj GFXbench

Váš názor Další článek: Mobil s osmikilovou baterií i dálnopis s azbukou. Věž na Olšanech ukrývá okouzlující technické poklady

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2017), OS Android, GAL, Pro +, Shodné rozlišení, Rozlišení full, Galaxy a, Hlavní fotoaparát, Samsun, Śamsungu Galaxy, Nejnovější Android, Benchmark gfxbench, Letošní samsung, Úhlopříčka, Interní úložiště, Samsung Galaxy