Samsung vyhlašuje soutěž Smart App Challenge 2012

Samsung oficiálně spustil celosvětovou soutěž Samsung Smart App Challenge 2012, jejíž cílem je podpořit rozvoj mobilního ekosystému určeného pro uživatele produktů Galaxy Tab a Galaxy Note. Soutěž je koncipována do dvou kategorií - Nejlepší aplikace pro Samsung Apps a Nejlepší aplikace využívající pero S Pen. Celkem bude vybráno 80 vítězných aplikací, mezi jejich tvůrce bude vedle dalších cen rozděleny čtyři miliony dolarů. Samotná soutěž bude probíhat ve dvou kategoriích - o výhry se podělí 30 nejvíce stahovaných her a 30 mobilních aplikací. V segmentu aplikací pro dotykové pero S Pen (20 výherců) bude rozhodovat odborná porota.

Klepněte pro větší obrázek 
Samsung Smart App Challenge má za cíl dostat na portál Samsung Apps další zajímavé aplikace a herní tituly.

Klání Samsung Smart App Challenge 2012 se můžete zúčastnit i vy, všechny podrobné informace najdete na stránkách Smartappchallenge.com. Soutěž trvá až do 30. září 2012.

Váš názor Další článek: Lilliputian Systems: první palivový článek jde do prodeje

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab A 10.1, Samsung Galaxy Tab A 10.1 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016), Samsung Galaxy Tab A 8.0, Samsung Galaxy Tab A 9.7, Samsung Galaxy Tab A 9.7 16GB LTE, Odborná porota, Uživatel produktů, Sam, Challenge, SMA, Samsun, Soutěž, Mobilní ekosystém, APP,