Samsung vydal předprodejní update pro Note 8. Telefon jde do prodeje v pátek

Samsung dnes v ČR vydal předprodejní softwarovou aktualizaci pro nový tabletofon Galaxy Note 8. Jedná se tak o poslední velký update, než bude telefon na našem území uveden do prodeje. Firmwarová aktualizace s označením N950FXXU1AQI1 má velikosti 571,38 MB, ovšem systém stále zůstává na verzi Android 7.1.1 Nougat.

Samsung mezi hlavními novinkami uvádí zlepšení stability fotoaparátu, bezdrátového nabíjení a zvýšení celkového výkonu smartphonu. Bohužel, ani webový changelog nepřidává žádné detaily. Update také přináší srpnovou aktualizaci zabezpečení. Tabletofon Galaxy Note 8 jde do prodeje v pátek 15. září. Pokud si jej předobjednáte do 14. září, dostanete k telefonu zdarma dokovací stanici Samsung DeX. Cena Galaxy Note 8 je stanovena na 26 999 Kč, recenzi tabletofonu si můžete přečíst zde.

První pohled na Samsung Galaxy Note 8:

Váš názor Další článek: Selhalo Applu Face ID v přímém přenosu? Ukážeme, že v tom možná bylo nevinně

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, ETL, Samsun, Pátek, Sam, Dokovací stanice, Prodej, Telefon, První pohled, Aktualizace, Pro +, Srpnová aktualizace, Česká republika, Září, Velký update, Celkový výkon, Zvýšení cel,