Samsung v ČR spouští aktualizaci Galaxy S4 na Android 4.3

Samsung dnes začal pro Galaxy S4 uvolňovat chystanou aktualizaci pod označením I9505XXUEMJ7 přinášející Android 4.3. Hlavním impulzem pro novou verzi Androidu byla nutnost ustavení kompatibility s chytrými hodinkami Galaxy Gear. Po updatu se v telefonu objeví i přístup do zabezpečené části Androidu, Samsung KNOX. Veškeré chystané změny, které nový FW přináší, jsme vám již prezentovali v tomto článku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
  Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Screenshoty z německé verze Androidu 4.3 pro Galaxy S4

Update je v současné době k dispozici pro modely z volného trhu a operátory O2 a Vodafone. Pro T-Mobile bude aktualizace uvolněna zhruba během jednoho týdne. Další zařízení přijdou v ČR na pořad dne během listopadu a začátku prosince. Konkrétně se jedná o Galaxy S III, Note II, Galaxy S4 Mini, Galaxy Mega 6.3, Galaxy S4 Active a Galaxy S4 Zoom.

Aktualizace se objeví automaticky v rámci pravidelné kontroly OTA updatů, případně můžete zařízení aktualizovat přes PC aplikaci Kies. Vaše zkušenosti s novým firmwarem můžete psát do diskuse pod článkem.

Diskuze (58) Další článek: Vodafone Turbo Internet: rychlá data pro celou ČR

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4 Zoom, Samsung Galaxy S4-A, Akt, Samsun, Galaxy s, #Android, Sam, GAL,