Samsung uvolnil další firmwarovou aktualizaci pro Galaxy S7 Edge

Samsung včera a dnes v ČR oficiálně uvolnil další firmwarovou aktualizaci pro model Galaxy S7 Edge. Nese označení G935FXXU1BPH6, a jako první se objevuje u modelů z volného trhu a také u smartphonů pořízených od operátora Vodafone. A jaké můžete čekat novinky?

Klepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy S7 Edge dostává v ČR další FW aktualizaci, která přináší hlavně podporu Samsung Cloudu

Samsung je v seznamu změn opět skoupý na slovo. Podle krátkého changelogu nový firmware optimalizuje výkon Bluetooth a NFC a přidává funkci Samsung Cloud. Jako třetí změna je pak vedena aktualizace na srpnovou verzi zabezpečení. Aktualizační balíček má velikost 207 MB, samotný update se pak, buď nabídne sám, nebo jej můžete ručně vyhledat přes Nastavení - O zařízení - Stáhnout aktualizace ručně.

V současné době je aktualizace k dispozici pro modely Galaxy S7 Edge od Vodafonu a z volného trhu. Samsung Galaxy S7 je aktualizován zatím také jen u Vodafonu, zbývající varianty si na aktualizaci ještě musí nějakou dobu počkat.

Diskuze (18) Další článek: Pokémoni přestávají bavit. Podle průzkumu už hype prošel kulminací a hráči ubývají po milionech

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Pro +, Edge +, Sam, Aktualizační balíček, Samsun, Akt, F +, Galaxy s, Bluetooth a NFC, Samsung Galaxy s, GAL