Samsung ukázal doplňkové příslušenství pro tabletofon Galaxy Note 8

Samsung v rámci aktuální tiskové zprávy zmínil veškeré dostupné příslušenství pro tabletofon Galaxy Note 8, které při představení smartphonu „tak trochu zapadlo“. Na výběr je opět několik typů pouzder a krytů, konvertibilní bezdrátová nabíječka, battery packy nebo obal se stojánkem, který se stane další ochrannou bariérou telefonu.

Začněme pouzdry. Prvním volitelným doplňkem je pouzdro Clear View Standing Cover, které nabídne poloprůhledný flip. Přes něj tak můžete vidět stavové ikony na displeji, pouzdro lze navíc složit a podložit telefon na rovné ploše, např. při sledování filmu. Obal se prodává ve čtyřech barevných variantách za 1 399 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Příslušenství pro Galaxy Note 8 pěkně pohromadě

Absenci základního flipového pouzdra vyplňuje kryt LED View Cover. Na flipu máte umístěnou sadu diod, na níž si můžete zobrazit aktuální čas či zmeškané událost. K vašim kontaktům si můžete přiřadit i jednoznačné ikony, abyste i ze zavřeného flipu poznali, kdo vám volá. Pouzdro je opět k dispozici ve čtyřech barvách, a to za 1 599 Kč.

Pro ochranu zadní strany telefonu slouží kožený kryt Alcantara. Na výběr je v černé, růžové, khaki a tmavošedé za 1 199 Kč. U „es osmiček“ se poměrně osvědčily dvoudílné kryty 2Piece Cover, takže nemohou chybět ani u Notu 8. Kontroverzní barevné kombinace jsou ale tatam, oba díly mají stejnou barvu, a to černou, modrou nebo fialovou. Cena krytu je stanovena na 399 Kč.

Naše první dojmy ze Samsungu Galaxy Note 8:

Pokud chcete nechat zadní stranu telefonu „na očích“, je alternativou tenká (0,95 mm) průhledná skořápka Clear Cover, která vyjde na 399 Kč. Poměrně zajímavým krytem je i Protective Cover se stojánkem, který Notu 8 po nasazení přidá odolnostní normu MIL-STD810G. Cena pouzdra je stanovena na 899 Kč. Konvertibilní rychlá bezdrátová nabíječka vyjde na 1 999 Kč, o pětistovku levněji jsou naceněny rychlonabíjecí powerbanky s kapacitou 5 100 mAh.

Diskuze (1) Další článek: Snapdragon 636 dostane displeje s poměrem stran 18:9 i do střední třídy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Flip, Clear cover, Telefon, Kryt Alcantara, Standing Cover, GAL, Kryt, Zavřený flip, Pro +, Zadní strana, Galaxy note, Galax Note, LED View, Stavová ikona,