Samsung spustil Cash back na Galaxy S6 a S6 Edge. Vrátí 2 500 Kč

Samsung dnešním dnem spustil prázdninovou akci Cash back na modely Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Oba zmiňované modely tak můžete pořídit v časově omezené akci o 2 500 Kč levněji. Stačí jen v průběhu července za plnou cenu pořídit některý z těchto modelů v prodejnách a obchodních sítích, které jsou do akce zapojeny (seznam zde), a následně nahrát účtenku na webový portál Samsung-Bonus.eu, případně ji zaslat poštou. Následně vám bude z prodejní ceny telefonu vráceno 2 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
V rámci Cash back akce můžete dostat zpět 2 500 Kč z doporučení prodejní ceny Samsungu Galaxy S6 nebo Galaxy S6 Edge

„O naše prémiové modely je mezi zákazníky od začátku zahájení prodeje veliký zájem. I proto jsme přemýšleli, jak fanouškům Galaxy S6 a Galaxy S6 edge zpříjemnit začátek léta, a rozhodli jsme se uspořádat tuto akci, na kterou máme od zákazníků z předchozích let velmi pozitivní reakce,“ říká Ladislav Fencl, produktový manažer divize mobilních zařízení ve společnost Samsung Electronics Czech and Slovak.

Akce na Cash back v hodnotě 2 500 Kč je k dispozici pouze v průběhu července, případně vyčerpáním zásob. Do webové aplikace půjde nahrát maximálně 2 700 účtenek, přičemž jeden zákazník na sebe může zaregistrovat maximálně dva smartphony. Pokud telefon zakoupíte v jiné prodejně, než které jsou v popisu akce uvedeny, slevu 2 500 Kč uplatnit nepůjde. Kompletní pravidla akce Cash back pro Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge najdete na těchto stránkách.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.--> ]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (58) Další článek: Vyzkoušeli jsme Samsung Galaxy A5 na Lollipopu

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Galaxy s, Samsung Galaxy s, Pozitivní reakce, Produktový manažer, Back, Sam, GAL, Cash, Webový portál, SPU, Edge +