Samsung rozbaluje fitness sluchátka Gear IconX s bezdrátovým nabíjením

Samsung začal před několika dny na českém trhu nabízet fitness sluchátka Gear IconX, takže je logické, že výrobce přispěchal i s vlastním videem, na kterém nové příslušenství rozbaluje a ukazuje jeho funkčnost a spojení s telefonem.

Na videu tak můžete vidět obsah základního balení, v němž najdete krabičku, která slouží k přenášení i nabíjení sluchátek, redukci na microUSB - USB, datový kabel, samotná sluchátka a několik velikostí nástavců. Po vyjmutí sluchátek z krabičky jsou automaticky zapnuta a připojena ke spárovanému smartphonu. 

Na sluchátkách najdete klikatelný touchpad, který slouží k přepínání přehrávaných skladeb či k přehrání hlavní nabídky. Hudba může být přehrávána z připojeného telefonu ale také z interní 4GB paměti. Pro přesun vašich empétrojek do sluchátek využijete přibalenou redukci.

Mimo funkcí, které byste od sluchátek čekali, např. příjem hovorů, vás na druhou stranu může překvapit malá „nadstavba“. Sluchátka totiž zvládají monitorovat i základní fitness funkce jako počet kroků, uběhnutou vzdálenost či spálené kalorie, a pak vše synchronizovat s aplikací S Health v telefonu. 

Samsung Gear IconX se na českém trhu již několik dní prodává za 5 990 Kč, skladem je ale zatím převážně modrá barevná varianta. Redakční preview Gear IconX si můžete přečíst zde.

Diskuze (6) Další článek: LG K8: designové LTE na pěti celých za čtyři necelé [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , ICO, Gear IconX, FIT, Přehrání, F +, Gear, Fitness, Sluch, Fitness funkce, Samsun, Fitness +, Redakční preview, Sam,