Samsung připravuje Windows Phone, vypadá jako Galaxy S4

V prosinci jsme vás informovali o tom, že Microsoft nabízí výrobcům finanční injekce na vývoj produktů s operačním systémem Windows Phone. Samsung měl z celého finančního koláče ukousnout jednu miliardu dolarů  (v přepočtu zhruba 20 miliard Kč) za vývoj jediného zařízení. Twitterový účet @evleaks dnes publikoval fotografii chystaného smartphonu SM-W750V a je tedy jasné, že se bude novinka designově inspirovat u modelu Galaxy S4. Písmeno V na konci označení značí, že je model určený pro amerického operátora Verizon, očekává se však představení obdobného modelu i pro evropský trh.

Klepněte pro větší obrázek
Takto bude vypadat nový smartphone Samsungu s Windows Phone 8.1, model SM-W750V

Samsung SM-W750V je smartphone se 720p displejem, čtyřjádrovým Snapdragonem, grafickým čipem Adreno 305 a operačním systémem Windws Phone 8.1. Funkčně má být zařízení zaměřeno na segment střední třídy, kde se v současné době očekává největší konkurenční boj. Jelikož v této oblasti zatím vévodí Nokia, bude muset Samsung u novinky nasadit výrazně agresivnější cenovou politiku.

Zdroj: phonearena

Diskuze (47) Další článek: Galaxy S5 dostane přepracované uživatelské rozhraní S Health

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Phone, Samsung Galaxy s, Sam, Galaxy s, Jak, Win, Wind, Injekce, Windows!, Samsun, Finanční injekce, GAL