Samsung připravuje Lollipop pro Galaxy A, pro Note II zatím ne

Samsung v uplynulých dnech začal pracovat na aktualizacích na Android Lollipop pro modely řady Galaxy A. Po Galaxy S5, Galaxy Note 4Galaxy Note 3 (u nás zatím pouze u Vodafonu), S4 LTE-A (I9506) a Galaxy S4 (u nás zatím není k dispozici) se tak Android 5.0 dostane i na Galaxy A3 a Galaxy A5. V prosinci loňského roku finská pobočka Samsungu informovala, že se chystá aktualizace i na starší tabletofon Galaxy Note II. Informace byla oživena v únoru, kdy stejnou zprávu publikovala i polská pobočka Samsungu, od té doby se však po této plánované aktualizaci slehla zem, a podle serveru Sammobile se na ní doposud ještě ani nezačalo pracovat. Zdali se pro Note II nakonec opravdu objeví Lollipop, je tak zatím ve hvězdách.

Google teprve nedávno uvedl Android 5.1, Samsung tedy při přípravě aktualizací stále vychází z Androidu 5.0, resp. 5.0.1, ve kterém je nejvýraznější změnou opravený režim Přerušení, resp. návrat tichého režimu.

Zdroj: Sammobile

Diskuze (5) Další článek: Čína „kopírkou“ světa? Zapomeňte, Čína táhne vývoj

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A3 Dual, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Samsung Galaxy S5, Pro +, Note II, Polská pobočka,