Samsung Night: akce na Galaxy Beam a sleva na vybrané modely

Pondělní večer dne 6. srpna 2012 bude ve znamení Samsung Night. Česká pobočka Samsungu připravila ve spolupráci s obchodním řetězcem Mobil Pohotovost speciální akci, která se bude točit okolo Samsungu Galaxy Beam. Prvních 100 zájemců získá 100% bonus na výkup svého stávajícího telefonu. Na webu mp.cz si můžete zjistit výkupní cenu vašeho zařízení s tím, že na místě dostanete za telefon dvojnásobnou částku. O tu pak bude levnější Samsung Galaxy Beam.

Klepněte pro větší obrázek 
Leták ke kampani Samsung Night

Součástí večerní akce je i sleva na vybrané zařízení Samsung (konkrétně se jedná o Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Ace 2, Galaxy Mini 2 a Galaxy Note) ve výši DPH. Konečné ceny těchto modelů můžete vidět na obrázku niže.

Klepněte pro větší obrázek 
Sleva ve výši DPH pro pětici smartphonů od Samsungu, např. Galaxy S III půjde zakoupit za 12 908 Kč.

Od každého modelu je připraveno 25 kusů, takže bude rozhodovat rychlost. Akce Samsung Night se odehraje v pondělí 6. srpna v prodejně Mobil Pohotovost na ulici Nádražní 116, Praha 5 mezi 21. a 24. hodinou. Již od 20:00 bude pořadí návštěvníků stanoveno pořadovým číslem. Každý zákazník může zakoupit za akční cenu pouze jeden přístroj.

Diskuze (27) Další článek: Starci zahanbují konkurenci: HTC HD2 a Nokia N9 mají Android 4.1

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy Beam, Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Sleva, Night, Mode, Samsun, Model, Vybrané zařízení, Sam, GAL