Samsung na videu ukazuje, jak jednoduše přenést soubory z iPhonu do Notu 8

Zatímco nové iPhony se na trh teprve chystají, vydal Samsung na svém YouTube kanálu videonávod, jak přenést data z vašeho staršího iPhonu do nového Galaxy Note 8 (recenze zde). Jihokorejský výrobce tak zcela jistě využívá mezidobí, než se na trhu objeví iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X.

O přenos dat ze starého iPhonu na Samsung s Androidem se stará aplikace Smart Switch. Stačí k iPhonu připojit datový kabel a zapojit jej do redukce USB-C - USB 2.0, která je v základní krabici Galaxy Note 8. A po povolení oprávnění (připojený telefon se „tváří“ jako počítač) jsou data na iPhonu proskenována a vy si ve Smart Switch můžete vybrat, která data chcete přenést. Na závěr se vám ještě nabídne instalace aplikací z iOS, které mají svůj instalátor i na Androidu.

Samsung vysvětluje přesun dat z iPhonu do Notu 8:

Diskuze (54) Další článek: Prestigio oživuje i véčka. Jeho novinka připomíná 15 let stará „vajíčka“ od Samsungu

Témata článku: Apple, Samsung, , , , , , , Úkaz, Připojený telefon, Starý iphone, Základní krabice, Soubor, Pře, Jihokorejský výrobce, Data, Samsun, Redukce USB-C, Noty, Oprávnění, Stará aplikace, Jak, Aplikace, Datový kabel, SMART switch,