Samsung La Fleur: do květin se zahalí letošní modely Galaxy

V portfoliu Samsungu už nějaký ten rok existuje designová edice La Fleur určená zejména pro ženy. Nejde o samostatnou produktovou linii, ale pouze květinové zdobení, které každý rok obdrží jen některé vybrané telefony v portfoliu. Letos se Samsung rozhodl velkoryse květinový facelift věnovat vlajkovému modelu Galaxy S III, dále dvoujádrovému smartphonu střední třídy Galaxy Ace 2 a dvěma dualsimům Galaxy Ace Duos a Galaxy S Duos.

Klepněte pro větší obrázek

Design všech letošních novinek je velmi podobný (podle materiálů ke Galaxy S III inspirovaný přírodou), většinou jde o zaoblené placky s hladkým povrchem. Květinové motivy na šasi telefonů proto budou k celkovému designu ladit. Podle fotografie webu Sammobile.com se drobné květinové vzory budou týkat nejen zadního krytu, ale i části přední strany nad displejem. Nazdobena bude většinou bílá varianta telefonu, u modelu Ace Duos to bude růžová.

Nejoblíbenější smartphony Samsung Galaxy na českém trhu:

Diskuze (1) Další článek: Operátoři jsou v Česku oblíbenější než mobilní výrobci

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S Duos, Samsung Galaxy S III, Letošní model, Květin, GAL, Let, Sam, Hladký povrch, Web Sammobile, Mode, Model, Samsun, F +