Samsung Galaxy S8 Plus má mít kapacitně stejnou baterii jako u Galaxy Note 7

Podle posledních informací dospěl Samsung až v nedávné době k finálnímu rozhodnutí ohledně baterií u připravovaných modelů řady Galaxy S8. I když se původně spekulovalo, že budou mít baterie kapacitu o 250 mAh vyšší, podle zástupce Samsungu, který hovořil pro web News1, bude vše trochu jinak.

Podle jeho vyjádření bude v základním 5,7" Galaxy S8 umístěna 3 000mAh baterie, v případě 6,2" Galaxy S8 Plus se počítá s akumulátorem o kapacitě 3 500 mAh. Jedná se tedy o stejnou kapacitu, jako v případě problematického Galaxy Note 7.  Výrobu baterií bude obstarávat divize Samsung SDI a společnost Murata Manufacturing, a to konkrétně v poměru 8:2.

Samsung také v současné době dostává velké objemy součástek od svých dodavatelů, což je signálem brzkého zahájení masové výroby „es osmiček“.

Zdroj Theinvestor

Diskuze (19) Další článek: Top 10: Nejprodávanější smartphony u českých operátorů za leden 2017

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy s, Galax Note, Finální rozhodnutí, Samsung Galaxy, GAL, Galaxy note, Sam, Problematické Galaxy, Jak, Note, Samsun, Brzké zahájení, Samsung SDI, Galaxy s, Plus, Mít