Samsung Galaxy S7 bude oficiálně představen už v lednu

Korejský web ETNews je znám celou řadou informací „přímo od zdroje“, které se nakonec ve skutečnosti potvrdily. Tentokrát se do popředí dostává připravovaný Samsung Galaxy S7, který má být představen dříve, než na veletrhu MWC 2016, jenž se koná 22. - 25. února. Podle všech indicií by měl být nový model od Samsungu představen již v lednu příštího roku, zhruba s dvoutýdenním předstihem před zmiňovaným veletrhem v Barceloně. Podobná situace se opakovala již při představení Galaxy S6 Edge+ a Galaxy Note 5, které proběhlo dva týdny před berlínským veletrhem IFA.

Samsung Galaxy S7 má být tedy představen dříve, než v tradičním ročním harmonogramu, konkrétně se tak má stát v úterý 19. ledna. Představena má být prémiová a „polooprémiová“ varianta, lišit se budou displejem. V prvním případě bude zahnutý, v druhém zase klasicky „rovný“. Opět tedy vidíme analogii s dvojitě zahnutým Galaxy S6 Edge a s „flatovou“ Galaxy S6.

V souvislosti s novinkou Samsungu se hovoří až o třech různých procesorech, které budou zřejmě určeny podle regionu. Na výběr je Snapdragon 820 (zřejmě Čína a USA), Exynos 7422 (Indie) a Exynos M1 (zbytek světa). Smartphone má mít konektor USB Type-C, Super AMOLED displej s technologií Force Touch a zřejmě hned dva fotoaparáty na zádi. Ten hlavní má mít rozlišení 20 Mpix.

Via ETNews

Diskuze (7) Další článek: Oppo R7s: 4 GB RAM ve vyšší střední třídě

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsun, Podobná síť, Galaxy s, LED