Samsung Galaxy S7 bude mít přísvit pro selfie, ale bez blesku

Nové Samsungy řady Galaxy S7 mají v aplikaci Fotoaparát možnost přísvitu pro selfie, přičemž žádné LED přisvětlení se nad displejem nenachází. Vysvětlení je však jednoduché, Samsung do obou smartphonů integroval „softwarový“ přísvit.

Klepněte pro větší obrázek
Modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge mají při focení k dispozici i přední přisvětlení...

Pokud si nastavíte využití přisvětlení, těsně před vyfocením snímku se displej přebarví do bíla a nastaví nejvyšší intenzitu jasu, čímž vaši tvář z blízky alespoň částečně osvětlí. To se může hodit zejména při pořizování selfie za horšího osvětlení nebo dokonce za úplné tmy. 

Klepněte pro větší obrázek
... a takto vypadá „přední přisvětlení“ v praxi

Podle webu DisplayMate mají modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge nejkvalitnější displeje v oblasti mobilních zařízení, mj. také nejvíce zářící mobilní displeje vůbec. Display Mate u Galaxy S7 naměřil jas 855 nitů, což by pro základní selfie „přísvit“ mělo stačit. Na druhou stranu je škoda, že Samsung nepoužil samostatnou přisvětlovací LED, jako v případě modelu Galaxy J5 (recenze zde).

Via Samsung News, Sammobile

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.--> ]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (14) Další článek: Operátoři symbolicky zprovoznili pár LTE vysílačů na frekvenci 2 600 MHz

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J5 (2016), Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Galaxy s, Sam, BLE, GAL, Samsun, Pro +, A/B, Blesk, Samsung Galaxy s, Mít,