Samsung Galaxy S6: tajná ukázka na CES, uniklé šasi a příslušenství

Se startem nového roku se začínají objevovat drobné střípky do skládanky Samsungu Galaxy S6 stále častěji. Včera jsme se podívali na možnou shodu náhod mezi únikem fotek a oficiálního videa služby Samsung KNOX, dnes zde máme seznam oficiálního příslušenství, které bude pro Galaxy S6 připraveno:

  • EF-CG920B — Zero-F S View Cover Case ‏
  • EP-PG920I — Zero-Flat S Charger Pad Power ‏
  • EF-WG920B — Zero-F Flip Wallet Case ‏
  • ET-FG920C‏ — Zero-F Screen protector ETC
  • EF-YG920B — Zero-F Protective Cover [PULeather] Case ‏
  • EF-QG920B — Zero-F Protective Cover [Clear] Case
  • EF-YG925BMEBUS — Zero Protective Cover [PULeather] Case ‏
  • EF-WG925BSEBUS — Zero Flip Wallet Case PVR
  • EF-QG925BGEGWW‏‎ — Zero Protective Cover [Clear]Case

Mezi volitelným příslušenstvím pro Galaxy S6 tak bude vcelku obvyklá sada doplňků. Flipové pouzdro „s oknem“, pouzdro s kapsou na kreditní kartu, ochranná fólie na displej a odolná plastová skořápka Protective Cover. Samotné označení příslušenství však nahrává tomu, že se dočkáme dvou variant Galaxy S6. Jedná je označováno jako „Zero“, přičemž o další se hovoří jako o „Zero-Flat“. Jedna z nich by tedy měla být základní verzí, druhá by pak měla být osazeny zahnutým displejem Youm, podobně jako u modelu Galaxy Note Edge.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Fotografie šasi Samsungu Galaxy S6. Potvrdí se nakonec jejich autenticita?

Co se týká základní Galaxy S6, na internetu se objevily snímky údajného kovového šasi. Byť se některé zahraniční servery domnívají, že se jedná o šasi Galaxy A5, našli jsme řadu rozdílných znaků, které hovoří o opaku. Základní varianta S6 má být prezentována již na blížícím se veletrhu CES, ovšem pouze největším partnerům, a to pouze v zákulisí.

Pokud se zaměříme na Galaxy S6 Edge se zahnutým displejem, má se jednat o zařízení s omezenými dodávkami. Samsung v letošním roce očekává 10 milionů prodaných kusů, přičemž se smartphone, podobně jako Note Edge, dostane jen na vybrané trhy. S6 Edge by měl mít produktové označení SM-G925F, jeden kus se již začátkem ledna dostal na testování do Indie. Stojí u něj udávaná cena v ekvivalentu 710 USD, což je po přepočtu 16 300 Kč.

Zdroje: Zauba, gforgames, Sammobile, nowhereelse

Diskuze (10) Další článek: Klasika s osvědčeným názvem za osm stovek. Nokia 215

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Obvyklá sada, Šasi, Samsung Galaxy s, Samsun, S View Cover