Samsung Galaxy S5 4G+: aby „espětek" nebylo málo

Na SamsungManii jsme váš již informovali o chystané verzi Galaxy S5 LTE-A pro Evropu (nezaměňovat s vybavenější asijskou verzí), telefon sice ještě nebyl představen, ovšem na aktualizačním serveru Samsungu jsou pro něj již k dispozici první firmwary s Androidem 4.4.4 (Anglie, Švýcarsko), což naznačuje, že bude smartphone již brzy oficiálně odhalen. Mezeru před zahájením prodejů modelu SM-G901F však vyplnil model Galaxy S5 4G+, který se začal prodávat v Singapuru.

Klepněte pro větší obrázek 
Čím se novinka liší oproti základní variantě? Vizuálně logem na zádi, hardwarově výkonnějším procesorem Snapdragon 805

Novinka vychází ze základní varianty Galaxy S5, změnil se pouze použitý chipset a zlepšila konektivita. V telefonu je tedy  umístěn Snapdragon 805 a smartphone dokáže využít mobilní internet skrz první celosvětovou 300Mbps LTE-A síť postavenou právě v Singapuru. Zbytek specifikací zůstává při starém, jedná se o 5,1" smartphone se Super AMOLED displejem, 2GB RAM, 16Mpix fotoaparátem, senzorem srdečního tepu a snímačem otisků prstů. Zachována byla i odolnost dle normy IP67.

Samsung Galaxy S5 4G+ je v pořadí již pátým smartphonem Samsungu, který v označení disponuje označením S5. Mimo základního modelu byl představen S5 Mini, S5 Active a S5 sport, byť poslední dva jsou prodávány pouze v USA.

Zdroj: Sammoble

Diskuze (7) Další článek: Samsung nabízí nabíječku pro tři zařízení současně

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy s, Sam, Použitý chipset, Galaxy s, Samsun, Prodej modelu, GAL, Anglie, Málo