Samsung Galaxy S4 Zoom: první snímek jihokorejského fotomobilu

Na internet dnes unikla první fotografie chystaného a očekávaného Samsungu Galaxy S4 Zoom. V portfoliu Samsungu se bude jednat o nástupce Galaxy Camery, tedy v konečném důsledku o smartphone, který bude umět volat a zároveň fotografovat s 16Mpix snímačem včetně optického zoomování. Z displejové strany zařízení vypadá jako běžný smartphone, většinu plochy zabírá 4,3" qHD displej, v přístroji je pak integrován dvoujádrový 1,6GHz procesor. Z další funkční nabídky můžeme zmínit podporu Bluetooth 4.0 a GPS, 8GB interní paměť bude rozšiřitelná paměťovými kartami microSD.

Klepněte pro větší obrázek 
První neoficiální fotografie Samsungu Galaxy S4 Zoom

Strana s výsuvným objektivem je zatím velkou neznámou, předpokládáme však, že bude rámcově odpovídat rozložení prvků u Galaxy Camery. Zřejmě není třeba dodávat, že zařízení bude v měřítku smartphonů disponovat nadprůměrnými rozměry. Oficiální představení Galaxy Camery se očekává 20. června na akci Premiere 2013 v Londýně, kde nebudeme chybět.

Zdroj: Techtastic.com


Oživeno 9.6. 6:40:

Klepněte pro větší obrázek 
První uniklá tisková fotografie Samsungu Galaxy S4 Zoom.

Na webu se objevila i první oficiální fotografie Galaxy S4 Camery, ukazuje nám však opět pouze displejovou část. Reproduktor nad displejem a číselník potvrzuje, že zařízení bude umět volat. 

Diskuze (37) Další článek: Porno a rozpoznání obličejů, nové hranice pro Glass

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 Zoom, Samsung Galaxy S4-A, Galaxy s, Foto, Snímek, Laka, Rozšiřitelná paměť, Sam, Oficiální fotografie, První únik, První snímek, GAL, #zoom, F +, Optické zoomování, Samsung Galaxy s, Zoom, Samsun,