Samsung Galaxy S4 Mini: první informace a fotografie [oživeno]

V únoru jsme vás informovali o tom, že Samsung v chystaném Projektu J počítá se Samsungem Galaxy S4, Galaxy S4 Mini a s hodinkami Galaxy Active. Premiéru Galaxy S4 máme za sebou a tak řada logicky přišla na Galaxy S4 Mini (GT-I9190), který se neoficiálně odhalil na webu Sammobile.com.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Fotografie Galaxy S4 Mini a porovnání s Galaxy S4, resp. Galaxy S III. Design je podobný, v základu najdeme Android 4.2.2.

Samsung Galaxy S4 Mini převzal design z většího modelu, vizuálně se jedná o zmenšenou kopii se 4,3" Super AMOLED displejem s qHD (960 x 540 pix) rozlišením. V útrobách pak tepe dvoujádrový 1,6GHz procesor, zařízení běží na Androidu 4.2.2 s grafickou nadstavbou TouchWiz. Galaxy S4 Mini bude v prodeji v klasické i dvousimkové variantě, oficiálně oznámen však zatím nebyl.


Oživeno 25.3. 6:00: Podle webu gsmarena budou k dispozici hned čtyři verze Galaxy S4 Mini, zdrojem je web podpory Samsungu:

  • GT-I9190 - HSPA+ a čtyřjádrový Exynos 5120
  • GT-I9192 - Dual SIM a dvoujdádrový procesor
  • GT-I9195 - LTE
  • GT-I9198 - verze pro Čínu
Klepněte pro větší obrázek 
Stránka podpory nechtěně informuje o čtyřech variantách Galaxy S4 Mini.

Představení Samsungu Galaxy S4 Mini se očekává začátkem května, na trh by se mělo zařízení dostat na přelomu června a července. Zatím však nevíme, v jaké konfiguraci se bude prodávat na našem území.

 

Diskuze (60) Další článek: Apple posílí v mapách. Koupil výrobce aplikací WiFiSlam

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4-A, První informace, GAL, Mini +, Info, Min, Informace, Sam, Foto, Galaxy s, F +, Mini, Čtyřjádrový exynos,