Samsung Galaxy S IV: první fotky a spekulace o S Pen

Informace o očekávaném Samsungu Galaxy S IV vyplouvají na povrch každým dnem. Dnes ráno se na internetu objevily ukázkové snímky z variant Galaxy S IV pro Jižní Koreu (model SHV-E300S) a pro amerického operátora AT&T (model SGH-I337). Obrázky byly uploadovány na Google+, bohužel se nejedná o snímky v maximální velikosti, největší snímek má rozlišení 6Mpix. Z EXIF údajů můžeme vyčíst základní specifikace fotoaparátu:

  • světelnost snímače f/2.2 (pro srovnání, snímač u Galaxy S III má světelnost f/2.6)
  • ohnisková vzdálenost 4,2 mm (3,7 mm u Galaxy S III)

O autentičnosti snímků vypovídá i samotný obsah nafocených scén. Na jedné fotografii je zobrazen kalendář Samsungu, na dalších obrázcích je např. klávesnice s korejskými symboly.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Trojice fotografií, která byla vyfocena korejskou a americkou verzí budoucího modelu Samsung Galaxy S IV.

Malým dílkem puzzle do stále přibývajícího obrazu je informace o tom, že by měl Galaxy S IV disponovat dotykovým displejem s bezdrátovým ovladačem maX Touch S od Atmelu. Konkrétně se jedná o sestavení mXT336S, které je dostupné pro smartphony s úhlopříčkami displejů mezi 4,3 až 5,5 palci. Tato technologie umožňuje zmenšit tloušťku zařízení až o 1 mm, bez toho, aniž by utrpěla odezva displeje nebo výdrž baterie. Tento ovladač navíc podporuje i dotykové vrstvy akceptující dotyková pera, což znovu otevírá již několikrát omílanou otázku - Bude mít Galaxy S IV dotykovou vrstvu, která dokáže spolupracovat s dotykovým perem S Pen?

Zdroje: Sammobile.com, Mobiltelefon.ru

Diskuze (17) Další článek: O2 hovory na dlouho za 6 Kč i bez pravidelného dobíjení

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Špek, F +, Pen, S Pen!, S PEN, Sam, PWA, Samsun, GAL, Galaxy s