Samsung Galaxy S III: tři ze čtyř nových barev budou i v ČR

Aktualizováno:

Český Vodafone nakonec hnědou barvu nenabídne, zůstane u současných provedení v bílé a modré. Samsung ale potvrdil, že hnědá a časem i černá barva se objeví v prodeji na volném trhu.


Samsung nedávno oznámil, že jeho vlajkový model Galaxy S III bude vyráběn ve čtyřech nových barvách -červené, šedé, černé a hnědé. Nyní prostřednictvím své facebookové stránky potvrzuje, že tři ze čtyř těchto barevných variant budou od října k dostání u českých operátorů. Barvy si rozdělí naši operátoři následovně:

  • Telefónica ... červená (Garnet Red)
  • T-Mobile ..... šedá (Titanium Grey)
  • Vodafone .... hnědá (Amber Brown)
Klepněte pro větší obrázek

Cenově (v rámci nabídky téhož operátora) ani výbavou by se nové varianty lišit neměly. Vedle toho zůstávají v prodeji dvě původní barvy bílá (Marble White) a modrá (Pebble Blue). O dostupnosti černé barvy (Sapphire Black) v tuto chvíli nemá české zastoupení Samsungu informace. Stejně tak se asi v brzké době nedočkáme ani růžové varianty Galaxy S III (Martian Pink), kterou v tomto týdnu výrobce představil v domovské Jižní Koreji.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy S III v růžové bude jen pro korejské dámy (v pravém rohu si všimněte TV antény pro formát DMB)
Diskuze (21) Další článek: Samsung Galaxy Tab 2 (7.0 a 10.1): druhá generace [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Sam, Titanium Grey, Nov, Galaxy s, Samsun, Bar, GAL