Samsung Galaxy S Edge: 2 600mAh baterie a výsledky GeekBench

Na inernetu se dnes objevily fotografie z výrobní linky, na kterých je vidět baterie, která bude obsažena v útrobách připravovaného Galaxy S6. Soudíme tak podle označení baterií EB-BG925ABE, které obsahují produktové označením Galaxy S Edge (SM-G925F). Baterie s přidruženým konektorem bude uživatelsky nevyměnitelná a bude mít kapacitu 2 600 mAh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Baterie pro Galaxy S Edge zachycené ve výrobním procesu

Současně se na internetu objevily výsledky benchmarku GeekBench, které jsou ještě vyšší, než dříve. Vypadá to tedy, že Samsung s blížícím se veletrhem MWC ladí software u Galaxy S Edge, což se podepsiuje na lepších výsledcích testů. Testy také potvrzují to, že bude telefon postaven na osmijádrovém Exynosu 7420 (64bit, vyroben 14nm technologií), se kterým smartphone získal 1 495 bodů v testu jednoho jádra a 5 375 bodů ve vícejádrových testech. 

Klepněte pro větší obrázek
Výsledky Samsungu Galaxy S Edge v benchmarku GeekBench

Telefon bude dále osazen 3GB RAM DDR4 a má na něm běžet Android 5.0.2 s přepracovanou grafickou nadstavbou TouchWiz.

Zdroj: Geekbench, Weibo 

Diskuze (12) Další článek: Samsung kupuje LoopPay. Podchytí si tak mobilní platby

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Geekbench, Vícejádrový test, GAL, Galaxy s, Edge +, Sam, Samsun