Samsung Galaxy Note 4 se ukazuje na prvních fotografiích

Samsung Galaxy Alpha bude pouze předvojem, to hlavní přijde až v podání Galaxy Note 4. Na internetu unikly první snímky, které prozrazují, že vzhled chystaného tabletofonu bude částečně vycházet ze zatím nepředstaveného modelu Galaxy Alpha. Zejména tedy boky zařízení, které jsou, dle fotografií, vyrobeny a vybroušeny z kovu. Do spodní hrany byl vsazen microUSB (USB 3.0), hlavní reproduktor a uchycení pro pero S Pen. Na zádech je vidět novou strukturu plastového krytu, který bude naomak zřejmě opět imitovat kůži. Vedle fotoaparátu je ještě umístěn senzor srdečního tepu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
První neoficiální fotografie Samsungu Galaxy Note 4 a jeho základního balení

Čelní strana se rámcově podobá modelu Galaxy Note 3, po stranách displeje jsou však patrné menší okraje, než u loňského tabletofonu. Super AMOLED panel by si měl zachovat úhlopříčku 5,7" a má disponovat rozlišením 2 560 × 1 440 pix. Současně s fotografiemi se objevily i obrázky základního balení tabletofonu, které přidávají na věrohodnosti prvních živých fotografií.

Očekávané specifikace Samsungu Galaxy Note 4 jsme vám načrtli v tomto článku. Oficiální představení se uskuteční 3. září, v předvečer veletrhu IFA v Berlíně.

Zdroj: Gsmarena

Diskuze (35) Další článek: Microsoft si ponechá základní mobily. Uvádí Nokii 130 za 650 Kč

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy Note 4, Sam, GAL, Note, F +, Galax Note, Foto, Galaxy note, Samsun, Fotograf, Úkaz,