Samsung dnes spustil předobjednávky na Galaxy Note 7. Známe i jeho cenu

Samsung počínaje dnešním dnem spouští předobjednávky na nedávno představený tabletofon Galaxy Note 7. Pro všechny, kteří si telefon předobjednají, má Samsung připraven dárek - nové brýle Samsung Gear VR. Akce má nastaveno ukončení k 30. srpnu, ovšem Samsung očekává velkou poptávku, takže může být akce ukončena i dřívějším vyčerpáním zásob.

„Zájem o virtuální realitu roste, proto se snažíme našim zákazníkům neustále nabízet nové možnosti, jak si ji užít. Ať už prostřednictvím aplikací, fotografií, her, nebo virtuálního cestování, které bude díky spojení Galaxy Note7 a Gear VR nezapomenutelné,“ vysvětluje Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak.

Klepněte pro větší obrázek
Řetězce a prodejny, ve kterých můžete předobjednat Galaxy Note 7 a současně k němu dostat jako dárek brýle Gear VR

A teď to nejdůležitější. Samsung Galaxy Note 7 se na českém trhu začne prodávat začátkem září, a to v černé, stříbrné a modré barevné variantě. Koncová cena je pak nastavena na 23 799 Kč vč. DPH.

Diskuze (53) Další článek: T-Mobile do konce srpna zlevňuje vybraná zařízení značek Samsung, Acer a Lenovo

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsun, Roman Šebek, Sam, Pře, Galaxy note, Note, GAL, Galax Note, SPU