Samsung chystá Galaxy J Max. Má být hybridem mezi telefonem a tabletem

Produktová řada Galaxy J se u Samsungu brzy rozroste o dalšího člena. V současné době v ní najdete modely dvou generací, loňské se spokojila pouze na základní produktové názvy (Galaxy J1, Galaxy J5), letošní navíc v závorce přidává informaci o roku, kdy byl model představen.

Podle světoznámého „leakera“ Evana Blasse v brzké době jihokorejci do nejnižší modelové řady přidají další model, který ponese označení Galaxy J Max. Podle všech dostupných informací se má jednat o hybridní zařízení na pomezí smartphonu a tabletu (k němu má mít přeci jen o něco blíže). Z pohledu klasifikace ale produkt spadá do oddělení smartphonů, má dvě SIM karty a podporuje celou řadu pásem včetně LTE.

Datum oficiálního představení zatím není známo, ovšem protože ještě nedošlo k certifikaci produktu u amerického úřadu FCC ani u Bluetooth asociace, může se jednat o produkt, který se na pultech obchodů objeví až koncem roku, nebo dokonce až začátkem roku příštího.

Diskuze (1) Další článek: Huawei inspiruje komunitu kolem P9 …fotkou ze zrcadlovky

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy J Max, Samsung Galaxy J1, Samsung Galaxy J1 (2016), Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J5 (2016), Tab, Galaxy J, Sam, Samsun, Telefon, Produktová řada, Hybrid, GAL, Nejnižší model, Hybridní zařízení, Rok příštího, Mez,