Render nového Galaxy Note: Samsung zůstane věrný zahnutému displeji

Nový model Galaxy Note od Samsungu by měl být oficiálně představen již začátkem srpna. Není divu, že se s informace o něm v poslední době doslova roztrhl pytel. Spekulace o konečném označení nechme stranu, i když, pokud by se model jmenoval Galaxy Note 7 Edge, určitě by si své označení obhájil.

Na internetu se totiž objevily rendery připravované novinky, za kterými stojí novinář Shai Mizrachi. Ten v minulosti ukázal přesnost svých informátorů při odhalování Galaxy S6 Edge a Galaxy S7, takže i tentokrát zřejmě nebude daleko od pravdy. 

Klepněte pro větší obrázek
Render připravovaného Samsungu řady Galaxy Note

Nový Galaxy Note bude mít tloušťku 7,8 mm, což je nepatrně více, než v podání loňského Galaxy Note 5 (7,6 mm). Rozdíl ale není až tak závratný, přesto se připisuje o něco větší baterii a také zahnutému displeje. Jak vidíte na renderech, i nový Note bude používat dvakrát zahnutý Super AMOLED displej. Telefon bude vysoký 153 mm a bude mít šířku 74,5 mm. Oproti Galaxy Note 5 tedy bude nepatrně užší.

Na internetu se dále objevilo i krátké renderové video, v němž se nový model otáčí, takže je vidět se všech stran. Slot pro pero S Pen je zachován na spodní hraně, v jejímž středu se nachází konektor USB Type-C.

Via Twitter

Diskuze (6) Další článek: Týden mobilně 336: speciál z Computexu 2016

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Note, Displej,