Příslušenství pro Galaxy S4: váha, gamepad a náramek

Samsung plánuje k modelu Galaxy S IV celou řadu zajímavého příslušenství, pojďme si jej v krátkosti okomentovat.

Klepněte pro větší obrázek
Náramek S Band na zápěstí monitoruje vaši denní činnost a tu pak posílá do aplikace S Health 2.0, s náramkem se díky voděodolnému provedení nemusíte bát jít ani do vody.
Klepněte pro větší obrázek 
S View Cover aneb flipové pouzdro s otvorem. Na ní by se měly zobrazovat notifikace, po přiklopení flipu dojde k zamčení přístroje, při odklopení k jeho odemčení.
Klepněte pro větší obrázek 
Herní gamepad, který se s Galaxy S IV páruje přes NFC. Gamepad bude k dispozici i pro jiná zařízení, je totiž kompatibilní se 4 - 6,3" zařízeními. Co se týče ovládacích prvků, k dispozici je dvojice ovládacích joysticků, čtyři funkční tlačítka, kurzorová klávesa a některá systémová tlačítka Androidu.
Klepněte pro větší obrázek
Nabíjecí podložka je zatím velkou neznámou, objevují se informace, že by měla absentovat, některé zdroje hovoří, že s ní Samsung plánuje oslovit jen vybrané trhy. Podrobnosti zjišťujeme.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Standardní flipová pouzdra, kožené pouzdro a ochranné zadní kryty v různých barevných variantách.
 Klepněte pro větší obrázek
Prémiová sluchátka disponují dvojicí reproduktorům v každém náušníku, teoreticky můžeme očekávat kvalitní špuntovou audio sadu, o jejichž kvalitách se přesvědčíme až při testu.
Klepněte pro větší obrázek
Extra Battery Kit pro samostatné nabíjení druhé baterie
Klepněte pro větší obrázek
Pásek pro monitorování srdečního tepu spolupracuje s aplikací Running Mate, která bude k dispozici pro uživatele Samsungu Galaxy S IV
Klepněte pro větší obrázek
Bluetooth váha, která spolupracuje s aplikací S Healt 2.0, pravidelně posílá údaje o váze do Samsungu Galaxy S IV. Je schopna registrovat až sedm různých uživatelů.


U všech příslušenství zjišťujeme předpokládané ceny a dostupnost, jakmile dostaneme další informace, budeme vás neprodleně informovat.

Zdroj: Sammobile.com

Diskuze (8) Další článek: Apple si chce patentovat bezdrátové nabíjení ve Smart Coveru

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Váha, Kožené pouzdro, Kurzorová klávesa, Game, Pro +, Galaxy s, GAL, Náramek, Herní gamepad