Potvrzeno: Samsung Galaxy S III neuvidíme v Barceloně

Delší dobu se spekuluje o tom, zda nástupce vlajkového smartphonu Samsungu spatří světlo světa na nadcházejícím veletrhu mobilních technologií v Barceloně. Pokud by výrobce dodržel roční periodicitu, měl by se nový Galaxy S III (nebo model jiného názvu v téže pozici) ukázat na konci února právě tam. Zástupci jihokorejské značky však uvedli věci na pravou míru pro magazín Techradar. Na MWC 2012 novinky od Samsungu sice uvidíme, ale nástupce populárního modelu Galaxy S II mezi nimi nebude.

Nástupce oblíbených modelů Galaxy S a S II, kterých se za necelé dva roky celosvětově prodalo dohromady více než 30 milionů kusů, bude podle vyjádření Samsungu představen až později na samostatné akci, a to někdy v první půlce roku 2012. Výrobce tím chce podle svých slov zkrátit prodlevu mezi představením novinky a jejím fyzickým uvedením na trh, pravda však může být i jinde. Podle některých spekulací má mít třetí generace Galaxy S čtyřjádrový procesor z vlastních dílen Samsungu, ten však začne firma vyrábět až v průběhu druhého čtvrtletí.

Zatím tedy máme jasno, že na nový korejský supersmartphone si počkáme o něco déle a na expozicích v Barceloně tak dostanou prostor jiné produkty. S jistotou se podíváme na již představené vylepšené verze Galaxy Ace Plus a Galaxy S Advance, ve fázi spekulací je potom nový smartphone s Windows Phone, další přírůstek do rodiny Note nebo nový tablet s obří úhlopříčkou 11,6 palce. Co z toho jsou jen vysněné hračky fanoušků a co Samsung předvede ve skutečnosti, o tom se přesvědčíme už 26. února.

Diskuze (22) Další článek: Německé tahanice mezi Applem a Samsungem pokračují

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace Plus, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Bar, Sam, Galaxy s, GAL, Oblíbený model, Populární model, Samsun, Pot,