Podívejte se, jak by měl vypadat Samsung Galaxy S5 Prime

Server PhoneArena publikoval tři snímky chystaného Samsungu Galaxy S5 Prime, které ukazují, že se vzhled od původního modelu zase až tolik nezmění. Novinka bude mít metalické hrany a záda z perforovaného plastu, tedy podobná jako u již prodávané vlajkové lodi. Snad jen záda se nám u zatím nepředstaveného modelu zdají o něco více zakřivená. Reproduktor byl ze zadního krytu přesunut na spodní hranu vedle microUSB konektoru (USB 3.0), široký konektor krytý záslepkou byl tedy zachován.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Takto by měl vypadat zatím nepředstavený Galaxy S5 Prime, vylepšená verze letošní vlajkové lodi Samsungu Galaxy S5

Na čelní straně dojde ke zvětšení úhlopříčky displeje na 5,2", sekundárně se pak zmenšil rámeček po stranách. Super AMOLED displej bude mít rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů. Zařízení má být postaveno na osmijádru Exynos 5430, resp. Snapdragonu 805, operační paměť bude mít kapacitu 3 GB. Na zádech bude umístěn 16Mpix fotoaparát a zřejmě bude zachován i senzor tepové frekvence. Zatím nepředstavený model bude disponovat širokou konektivitou (včetně LTE-A), do prodeje se dostane rovnou s Androidem 4.4.3 KitKat.

Uvedené fotografie a informace jsou zatím neoficiální, zařízení se podle dostupných zdrojů aktuálně teprve testuje, takže se design do oficiálního představení ještě může změnit. Někteří čekají odhalení Galaxy S5 Prime na chystané akci Samsungu v New Yorku, ten však na pozvánce informuje pouze o tabletech, což by tuto novinku z představení zřejmě vylučovalo. Se stejnou pravděpodobností se ale S5 Prime může stát zlatým hřebem tohoto večera. Na druhou stranu může LTE-A verze přijít na trh i bez samostatné tiskové konference, protože vzhledově se zřejmě moc změn konat nebude. Jak to nakonec dopadne, se zřejmě dozvíme v následujících týdnech.

Zdroj: Phonearena

Diskuze (46) Další článek: Android Silver odstartuje za 9 měsíců, první stroj postaví LG

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Nepředstavený model, GAL, Prime, Jak, Zlatý hřeb, Galaxy s, Sam, Samsun, Samsung Galaxy s,