Padouch z Bondovky propaguje Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 je pro Samsung velmi důležitý smartphone. Nejen že se po roční odmlce vrací řada Note na globální trh, ale navíc novinka přijde do prodeje v období, kdy Apple představí novou generaci iPhonů a bude tak jejich přímým soupeřem. Boj se očekává zejména na americkém trhu, pro který si Samsung připravil speciální reklamní spot.

V něm účinkuje známý rakouský herec Christoph Waltz, kterého pro Hollywood v objevil režisér Quentin Tarantino a obsadil jej do svých filmů Hanebný pancharti (2009) a Nespoutaný Django (2012). Většinou ztvárňuje záporné role s komickým nádechem. Naposled se Waltz představil jako padouch Blofeld v poslední bondovce Spectre a jako kapitán Leon Rom v dobrodružném snímku Legenda o Tarzanovi.

Zhruba půl druhé minuty trvající spot vyzdvihuje zaměření Galaxy Notu 7 na produktivitu. Zařízení je efektivní pro multitasking, pracovní využití, díky stylusu S Pen pro kreslení a vzhledem k vysokému výkonu se samozřejmě hodí také na zábavu a pořizování a přehrávání multimédií. Do prodeje půjde Samsung Galaxy Note 7 na českém trhu 2. září za startovací cenu 23 790 Kč.

Diskuze (2) Další článek: Apple na podzim představí možná rovnou dva modely chytrých hodinek Watch

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Pro +, Kapitán, Note, Galaxy note, Přímý soupeř, Chris, Pracovní využití, Galax Note, Hollywood, Samsun, GFU, GAL, Padouch, Pad, Režisér, Herec, Reklamní spot, Spectre