Oppo R7s: 4 GB RAM ve vyšší střední třídě

Čínská společnost Oppo představuje vylepšený (a také zvětšený) model svého loňského smartphonu R7. Oppo R7s přinese 5,5palcový FullHD displej, procesor Qualcomm Snapdragon 615 a ve vyšší střední třídě také málo obvyklé 4 GB operační paměti. To vše zabaleno ve štíhlém kovovém těle s tloušťkou 7 mm.

Klepněte pro větší obrázek

 

Oppo používá AMOLED panel s krycím sklem, jenž je u okrajů mírně zahnuté (tzv. 2,5D efekt). Výrobce se chlubí rámečky 2,2 mm. Osmijádrový procesor MSM8939 doplňuje grafický čip Adreno 405 a 32 GB vestavěného vnitřního úložiště, které se dá rozšířit microSD kartou.

Klepněte pro větší obrázek

Oppo R7s se vyrábí jako dualSIM s druhým hybridním slotem (je možné volit mezi nanoSIM a microSD kartou). Zařízení si rozumí s LTE sítěmi a globální verze dostane i podporu nižších frekvenčních pásem 800 a 900 MHz. Vestavěný hlavní fotoaparát disponuje rozlišením 13 Mpx, přední kamera je osmimegapixelová.

Klepněte pro větší obrázek

Zařízení obsahuje vestavěnou Li-Pol baterii s kapacitou 3 070 mAh. Díky technologii rychlého nabíjení VOOC Flash Charge stačí smartphonu 5 minut na nabíječce k uskutečnění dvouhodinového hovoru. Smartphone pracuje s operačním systémem Android 5.1 Lollipop a vlastní nadstavbou ColorOS 2.1. Na evropský trh by se měla novinka podívat ještě před Vánocemi.

Diskuze (3) Další článek: Mr. Crumble: zbavte se otravných cookie bannerů

Témata článku: Oppo, , , , , , , Oppo R7s, Str, VOOC flash Charge, Oppo R, Opp, Flash Charge, GB RAM,