OnePlus 2 přijde v červenci. Vyvolení si ho vyzkouší dříve

O příchodu OnePlus 2, nástupci loňského postrachu vlajkových lodí, se mluví dlouhou dobu. Už unikla i spousta informací o údajném datu představení, které se ale nakonec ukázaly jako liché. Podle čínského serveru mydrivers.com by ale k opravdovému představení mělo dojít v červenci na chystané konferenci. Příchod nového nástupce by vysvětloval důvod snížení ceny stávajícího modelu, o kterém jsme vás informovali.

Klepněte pro větší obrázek
Podle technických parametrů bude i letošní novinka nabízet tu nejvyšší možnou výbavu (via mydrivers.com)

O tom, že se příchod OnePlus 2 blíží, informovala i sama společnost, která na svém fóru připravila soutěž pro všechny své fanoušky. Stačí svým smartfonem vyfotit úžasnou fotografii a označenou soutěžním tagem jí nahrát na Instagram. Autoři tří nejlepších snímků vyhrají zaplacenou cestu do sídla společnosti v Hongkongu, kde si novinku exkluzivně vyzkouší a sehrají klíčovou roli v utajovaném projektu, který má být odhalen spolu s novým telefonem.

Klepněte pro větší obrázek
Výherci fotosoutěže si budou moci exkluzivně vyzkoušet chystanou vlajkovou loď (via forums.oneplus.net)

Pro připomenutí, OnePlus 2 by měl přinést Snapdragon 810, 3 GB RAM, 13MPx fotoaparát a 5,5" Full HD displej. Bohužel se také očekává vyšší cena než u předchůdce, základní 16 GB varianta vyjde na 1 999 čínských jüanů (7 800 Kč bez daně), což je ale vzhledem ke konkurenci stále velice příznivá cenovka.

Váš názor Další článek: Ženy volají více než muži, nejčastěji se starou Nokií [infografika]

Témata článku: Oneplus, , , , OnePlus 2, Červ, Příznivá cenovka, Červen, Letošní novinka, Čínský jüan