„Olympijský“ Samsung Galaxy S III poslouží jako hotelová karta

Samsung, jakožto jeden z hlavních partnerů Olympijských Her, se v Londýně pustil do zajímavého experimentu. Pro čtyřicet VIP pokojů v hotelu Holiday Inn v městské části Stratford je nachystán Galaxy S III, který zastává roli hotelové karty a nejen to.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Samsungem Galaxy S III si v Londýně v hotelu Holiday Inn otevřete dveře nebo jím můžete na dálku ovládat televizi. V aplikaci se navíc zobrazují aktuality z právě probíhající olympiády.

Telefon slouží pro check-in a check-out, otevřete jím pokoj (pomocí NFC), objednáte si hotelové služby nebo jej můžete použít pro ovládání televize, osvětlení, klimatizace a audiovizuální techniky. Samsung na tomto řešení spolupracuje se společností Fingi a jedná se o vůbec první použití mobilu jakožto hotelové karty mimo Asii. Projekt navazuje na dřívější spolupráci zmiňovaných firem v Hotelu Aloft v Bangkoku, kde byl klíčovým modelem Samsung Galaxy S II.

Samsung se navíc pyšní poměrně jednoduchou integrací svého řešení do stávajících hotelových systémů. Plošné rozšíření v dohledné době neočekáváme, ale první vlaštovka vypadá více než povedeně.

Diskuze (6) Další článek: Samsung pracuje na dvojici smartphonů s Windows Phone 8

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, GAL, Samsun, Sam, Bangkok, Hotel, Olympijský, Olymp, Karta, Galaxy s, Jak