Obchodní rejstřík pro iPhone, iPad a nyní také Android

[Placená inzerce] Největší český finanční server Peníze.cz a společnost Onmeco uvádí bezplatnou aplikaci Obchodní rejstřík pro mobilní telefony a tablety.

Největší český finanční server Peníze.cz a společnost Onmeco právě uvedly na trh bezplatnou aplikaci Obchodní rejstřík pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android. Vylepšenou verzi, připravenou ve spolupráci s UniCredit Bank, si mohou stáhnout také uživatelé iPhonů a iPadů a Nokií. Mobilní Obchodní rejstřík umožňuje snadné vyhledávání firem, osob, které v nich působí, a nově také osob samostatně výdělečně činných (OSVČ). Ověření základních informací o lidech a firmách, s nimiž podnikáte, je díky Obchodnímu rejstříku otázkou okamžiku.

„Vyhledávání v obchodním rejstříku je součástí každodenní práce řady manažerů, obchodníků a podnikatelů. Čas od času ho ale využije úplně každý. Právě proto jsme se rozhodli rejstřík zprostředkovat co nejširší veřejnosti,“uvedl ředitel serveru Peníze.cz Martin Vlnas. „Naše aplikace umožňuje jednoduše a graficky přehledně zobrazit výpis z obchodního rejstříku přímo v mobilním telefonu nebo tabletu. Odpadá tak závislost na počítači či státním aparátu. Výpis mají k dispozici všichni kdekoliv, rychle a přehledně,“ dodává Martin Vlnas.

Kdy se vám může hodit? Třeba pokud si potřebujete ověřit, zda firma, kterou jste si objednali na přestavbu bytu, není v insolvenci, nebo když si nejste jisti svým obchodním partnerem. Aplikace vám však pomůže i v neobchodních situacích. Třeba když budete s kamarády debatovat nad tím, jestli má pod palcem více firem Roman Janoušek, nebo Marek Dalík.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Firmy může v aplikaci vyhledávat každý vlastník chytrého telefonu nebo tabletu dvěma způsoby: buďto vložením názvu společnosti, nebo zadáním identifikačního čísla (IČO). U osob pak stačí zadat jméno a příjmení. Podnikatele najdete také pomocí jména nebo vložením IČO. O vše ostatní se již postará náš Obchodní rejstřík… Během pár sekund získáte mimo jiné informace o sídle firmy či místě podnikání u osoby samostatně výdělečně činné, právní formě nebo výši základního kapitálu. Pokud hledáte osobu, zjistíte, v jakých společnostech daný člověk figuruje, nebo zda podniká.

Nechcete-li daný subjekt vždy hledat znovu a znovu, můžete si výpis snadno poslat e-mailem k pozdějšímu využití nebo se o něj snadno podělit s kolegy. Přesvědčte se sami…

O společnosti Partners media

Společnost Partners media vydává finanční servery Peníze.cz a Finmag. Finmag se soustřeďuje na informace o financích v souvislostech, server Peníze.cz od roku 2000 nabízí více než 600 000 čtenářům měsíčně praktické rady, jak efektivně nakládat se svými penězi.

O společnosti Onmeco

Společnost Onmeco se zabývá optimalizací webů a vývojem mobilních aplikací. Její tým se skládá z profesionálů, kteří pracují v oboru již přes 10 let. Primárně se zaměřuje na větší projekty, kde může uplatnit koncepční a strategický přístup. Firma stojí například za populární mobilní aplikací integrující streamované video, kterou vyvinula pro Českou televizi.

Další článek: Další fotografie Galaxy S III - fotomontáž nebo nejblíže realitě?

Témata článku: , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Nejširší veřejnost, Pro +, Iphone ipad, Streamované video, Obchod, Každodenní práce, #Android, Obchodní rejstřík, Snadné vyhledávání, OSVČ