O2 vás vezme na Campus Party do Berlína. Stačí text o délce SMS

Campus Party Europe je největší festival technologií v Evropě. Ve dnech od 21. do 26. srpna 2012 se koná na bývalém letišti Berlin - Tempelhof a i vy můžete být přitom – díky Telefónice O2 téměř zdarma.

Inovace, kreativita, věda, hry, digitální zábava, open source, start-upy, sociální média, software, robotika, design atd – to jsou hlavní hesla Campus Party. V průběhu šesti dní se odehraje 600 hodin programu na 11 pódiích. Přednášet budou takové kapacity, jako například Sir Tim Berners-Lee (vynálezce www), Paulo Coelho (jeden z nejznámějších spisovatelů současnosti), či Don Tapscott (přední business konzultant a zastánce konceptu obchodní spolupráce Wikinomics). Kromě toho vzniknou další spontánní akce, které organizují účastníci v kampusu v rámci vlastní iniciativy a potrvají dlouho do noci. Pořadatelé očekávají účast asi 10 000 návštěvníků.

Česká Telefónica O2 vyhlašuje soutěž o 500 vstupenek na Campus Party, které obsahují i ubytování ve stanovém městě a dopravu z ČR do Berlína a zpět. Stačí napsat nápad, jak zlepšit svět pomocí digitálních technologií. A nemusí to být žádná propracovaná studie, právě naopak – čím stručnější, tím lepší. Pište na campusparty-cz@o2.com, nebo tweetujte s hashtagem #I4DA. Svůj nápad zkuste zasadit do jednoho z následujících témat:

  • Zaměstnanost mladých
  • Důstojné stáří
  • Inovativní podnikání
  • Zdraví
  • Internetové právo

Podle informací od pořadatelů do soutěže zatím mnoho nápadů nedorazilo. Jinými slovy, šance právě pro vás, jsou veliké! Soutěž končí 20. července.

Více informací na campus-party.eu a telefonica.cz/campus-party.

Diskuze (2) Další článek: Tablet Google Nexus bude mít 7“ displej a poloviční cenu iPadu

Témata článku: , , , , Party, Berlín, Part, Obchodní spolupráce, Robotika, DEL, Tweetuj, Text, Vaš, Taps, Kreativita