O2 startuje předobjednávky Galaxy S6. Připravte si čtyři Masaryky

V Barceloně čerstvě představený Samsung Galaxy S6 už odhalil snad vše s výjimkou koncové prodejní ceny. Z různých zdrojů už jsme mohli tušit, že rozhodně nepůjde o levný smartphone a že jeho cenovka bude opět vyšší než u loňského top modelu Galaxy S5 v době jeho uvedení na trh. Konkrétní čísla teď podává operátor O2, který jako první nabízí možnost předprodeje nového vlajkového zařízení Samsungu.

Model Cena u O2 Akontace při měsíční splátce 550 Kč na dva roky
Galaxy S6 32GB 19 795 Kč 6 595 Kč
Galaxy S6 64GB 22 595 Kč 9 395 Kč
Galaxy S6 Edge 64GB 26 595 Kč 13 395 Kč

Předobjednávku je možné uskutečnit přímo na stránkách operátora. Z tabulky cen jsou patrné dostupné modely a jejich ceny. U základního modelu Galaxy S6 nabídne operátor pouze dvě nižší paměťové verze 32 a 64 GB. U prémiového zahnutého Galaxy S6 Edge si zájemci mohou u operátora pořídit pouze prostřední paměťovou verzi 64 GB. Nejlevnější Samsung Galaxy S6 32GB přijde na astronomických 19 795 Kč. Operátor nabízí také prodej na splátky bez navýšení při podpisu smlouvy na 2 roky. Měsíční splátka činí 550 Kč a nejnižší akontace 6 595 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Bezdrátová nabíječka pro první zájemce

Podle informací O2 vstoupí Samsung Galaxy S6 na český trh v pátek 17. dubna, tedy o týden později po spuštění první vlny prodeje na nejdůležitějších světových trzích. Ukázkové vzorky na prodejnách O2 by měly být k dispozici už v polovině března. Vzhledem k tomu, že O2 garantuje záruku nejnižší ceny (prokázaný rozdíl vrací formou slevy na službách), nedá se očekávat, že by v oficiální distribuci nabídl někdo novinku výrazně levněji než operátor.

Klepněte pro větší obrázek

Aby O2 ještě více motivovalo k předobjednávkám nových modelů Galaxy S6 a S6 Edge, připravilo si pro blíže nespecifikovaný počet nejrychlejších zájemců speciální bonus. K novému smartphonu přidá navíc originální kruhovou bezdrátovou nabíječku Samsung EP-PG900I. Ta se bude běžně prodávat za 999 Kč jako doplňkové volitelné příslušenství, protože modely Galaxy S6 a S6 Edge jsou u Samsungu první, které disponují vestavěným bezdrátovým dobíjením. To dokáže využít dvou nejpoužívanějších standardů od konsorcií PMA a WPC. Druhé jmenované reprezentuje standard Qi, který Samsung používal dříve ve vyměnitelných zadních krytech ke starším modelům.

Diskuze (80) Další článek: Podívejte se, jak budou vypadat mobilní platby Samsung Pay

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Speciální bonus, Start, První zájemce, GAL, Masa, Masaryk, Pře, Podpis smlouvy, Vlajkové zařízení