O2 hovory na dlouho za 6 Kč i bez pravidelného dobíjení

O2 od 15. února zruší podmínku pravidelného měsíčního dobíjení pro nekonečné hovory do vlastní sítě za 6 Kč. Dosud musel k ponechání výhody majitel předplaceného tarifu Nadlouho hlídat, aby každý měsíc dobil na kartu alespoň 200 Kč.

Noví zákazníci si mohou předplacenou O2 kartu s tarifem Nadlouho pořídit od 15. února na všech O2 prodejnách a dalších prodejních místech O2. Stávající zákazníci s jiným tarifem si budou moci aktivovat tarif Nadlouho zasláním SMS ve tvaru TARIF NADLOUHO na číslo 999 111. Zákazníci s tarifem Nadlouho s „dobíjecí povinností“ pořízeným před 15. únorem mohou přejít na novější verzi tarifu po přihlášení na portálu Odměna za dobití.

Nadlouho je předplaceným tarifem O2 s minutovou sazbou 6 Kč do všech sítí. Při volání do vlastní sítě si operátor bez dalších podmínek od 15. února účtuje pouze 6 Kč za celý hovor bez ohledu na jeho délku. Horním limitem je zhruba hodina hovoru daná nastavením sítě. Po hodině se hovor přeruší. SMS do všech sítí stojí 2 Kč a MMS přijde na 5,90 Kč.

Diskuze (41) Další článek: Další dílek do skládanky? Galaxy S IV se představí v Moskvě

Témata článku: , , Pravidelné dobíjení, Hodina hovorů, Hovor, Hodina hovoru, Celý hovor, Dobíjení