Nový virtuál stlačil cenu minuty na 1,21 Kč

Předplacenka od Fortechu strčí do kapsy prakticky všechny konkurenty. Minutu volání má za 1,21 Kč, stejně tak SMS a k tomu třeba 500 MB za 159 Kč.

Společnost Fortech z Litomyšle, která primárně působí jako poskytovatel bezdrátového připojení k internetu, přichází s nabídkou mobilního volání a stává se MVNO. Pod heslem v jednoduchosti je síla přichází s jedním předplaceným tarifem s cenou volání 1,21 Kč/min. na mobily i pevné linky v ČR. Tarifikace je nastavena na sekundovou po první celé minutě (60+1) a za provoz čísla je účtován poplatek 30 Kč měsíčně. Odchozí textovka vyjde opět na 1,21 Kč, SMS do zahraničí pak 2,42 Kč. Multimediální zpráva v tuzemsku stojí 3,63 Kč.

Ceník Fortech předplacené karty:

Mobilní volání Fortech cena
měsíční poplatek30,25 Kč
volání v ČR (Kč/min.)1,21 Kč
SMS v ČR1,21 Kč
SMS do zahraničí2,42 Kč
MMS v ČR3,63 Kč
MMS do zahraničí6,05 Kč
*hovory jsou účtovány 60+1

Příznivá je i cena dat. Základní 100MB balíček vyjde na 59 Kč, větší porce 500 MB pak na 159 Kč a prémiových 2000 MB pro náročné stojí bez koruny čtyři stovky měsíčně. Jakmile si balíček nastavíte, automaticky se vám jeho cena bude odečítat z kreditu. Po překročení FUPu padá rychlost na 16/2 kb/s.

Klepněte pro větší obrázek
Fortech stlačil cenu pod úroveň konkurentů, padne letos minuta volání pod 1 Kč? (obr.: bezdrat.cz)

Kredit lze dobíjet převodem z bankovního účtu nebo trvalým příkazem, přehled o jeho čerpání si zachováte díky internetové samoobsluze. Stávající zákazníci „bezdrátového“ operátora mohou kredit platit v balíku s poplatkem za připojení k internetu.

Přechod za levným voláním není bez nákladů, nová SIM stojí dle formátu zhruba stovku, přenos čísla pak stokoruny tři. Jako hostitelskou síť využívá Fortech infrastrukturu T-Mobilu. Více o nabídce mobilního volání a úplný ceník včetně volání do zahraničí najdete na adrese poskytovatele bezdrat.cz. Informace o konkurenci pak hledejte v našem přehledu virtuálů:

Diskuze (97) Další článek: MediaTek připravuje osmijádrový čipset s podporou LTE

Témata článku: , , , STL, Nov, Min, Vir