Nechcete připlácet za vyšší paměť iPhonu? Vyzkoušejte zálohu do externího disku SanDisk

SanDisk, dceřiná společnost amerického Western Digital, uvedla na trh externí disk SanDisk iXpandBase pro iPhony. Pokud dochází vnitřní úložiště v telefonu a nechce se vám zálohovat přes iCloud, máte možnost připojit iPhone k iXpandBase, kde se zazálohují fotky, videa i kontakty a telefon se bude zároveň dobíjet.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Externí disk vypadá jako dobíjecí podložka. Můžete do něj vložit i SD kartu

Externí disk iXpand Base se vyrábí s kapacitami 32, 64, 128 a 256 GB, přičemž nejvyšší varianta bude stát 5 190 Kč. To je víc než příplatek za vnitřní paměť 256 GB u nových iPhonů 8 a iPhonu X, který je v Česku shodně u všech modelů +4 500 Kč proti 64GB verzi.

Externí disk trochu připomíná nabíjecí podložku, má pogumovaný povrch a iPhone na něj můžete odložit a nechat jej zálohovat. Mezitím funguje zároveň jako nabíječka s dobíjecím výkonem 15 W. Zařízení zálohuje data prostřednictvím aplikace iXpand Base app. Stejně tak se dá zálohovaný obsah obnovit třeba na novém iPhonu.

Diskuze (21) Další článek: ExpensiveWall: malware pro Android odesílá podvodné prémiové SMS zprávy

Témata článku: Apple, , , , , , , , , Vnitřní úložiště, Podložka, ICloud, Vnitřní paměť, Nejvyšší varianta, Nový iPhone, Nabíjecí podložka, Žal, Varianta, Dceřiná společnost, Disk, Příplatek, Vysoká paměť, NEC, Pogumovaný povrch, Česká republika,