Mugenizer N11: I na cestách lze dobíjet bezdrátově

Velkokapacitní externí akumulátory, které v případě nouze dobijí váš vybitý smartphone, nejsou nic nového pod sluncem. Jejich princip je obecně známý a hodí se třeba při delších výletech bez elektrické zásuvky. Společnost Mugen Power své portfolio rozšířila o externí akumulátor určený pro moderní chytré telefony, které umí bezdrátově dobíjet pomocí standardu Qi. To všem samozřejmě krom standardní možnosti dobíjení přes obyčejný kabel, majitelé telefonů dobíjených klasickou cestou se tak nemusí ničeho obávat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Externí akumulátor od Mugen Power se dodává pouze v bílé barvě
Klepněte pro větší obrázek
Připojit lze opravdu ledasco, od bezdrátového Samsungu až po drátového jablečňáka

Zařízení nese srdcedrásající označení Mugenizer N11, vzhledově nikterak nevybočuje z designu externích akumulátorů a s rozměry 75 mm × 137 mm × 14 mm dokáže ve svých útrobách pojmout dokonce plnohodnotný USB konektor. Nejdůležitějším parametrem akumulátoru je kapacita. Ta v případě Mugenizeru činí nikterak oslnivých 4 800 mAh, přičemž vzhledem k rozměrům a váze 230 g lze ale na druhou stranu považovat zařízení za velmi kompaktní, do oka padnoucí uživatelům, kteří s sebou odmítají vláčet nevzhledně velké a těžké akumulátorové pixly.

Mugenizer umí směrem k telefonu (či jinému kompatibilnímu zařízení) nabíjet proudem max. 1 A, přičemž sám je nabíjen proudem max. 1,5 A. Je k dostání v bílé barvě za cenu necelých 70 dolarů (přibližně 1 300 Kč), poštovné je z oficiálního e-shopu do celého světa zdarma (resp. zahrnuto v ceně výrobku).

Diskuze (4) Další článek: Telefónica bude rušit staré tarify, zákazníky převede na Free

Témata článku: , , , Nejdůležitější parametr