Mobil Pohotovost se rozšiřuje: nově i v Pardubicích

(Placená inzerce) Mobil Pohotovost, jeden z největších prodejců mobilních telefonů v Česku, se opět rozšiřuje. Mobil Pohotovost otevírá další pobočku v Pardubicích.

Mobil Pohotovost, jeden z největších prodejců mobilních telefonů v Česku, se opět rozšiřuje. Firma, která má na českém trhu více než dvanáctiletou tradici a vybudovala si skvělou pověst především opravdu širokou nabídkou telefonů a vysoce profesionálním servisem, otevírá další pobočku v Pardubicích. 

Klepněte pro větší obrázek

Zcela novou moderní prodejnu a servisní středisko najdou zákazníci přímo v centru města, v AFI Paláci na Masarykově náměstí. Stejně jako v dalších osmi pobočkách Mobil Pohotovosti se mohou těšit na skutečně nepřeberný výběr nových i použitých mobilních telefonů a tabletů a jejich příslušenství, to vše za vynikající ceny. Naprostá většina přístrojů, které v prodejně uvidí, je ke koupi. Tedy žádné makety, ale jen a pouze skutečné telefony!

Klepněte pro větší obrázek

Samozřejmostí je také vysoce kvalifikovaný servis, kterým je Mobil Pohotovost vyhlášená. Důkazem je důvěra světových výrobců mobilních telefonů, jako je například Nokia, která Mobil Pohotovosti udělila osvědčení Nokia Care a Nokia Gold partner. Mobil Pohotovost poskytuje autorizovaný servis pro telefony Nokia, Samsung a autorizovaný pozáruční servis pro značku Sony Ericsson. Při pozáručních opravách telefonů všech značek zaručuje tu nejvyšší kvalitu provedených oprav, ty běžné navíc řeší na počkání. Servisní středisko je přímou součástí pardubické prodejny. Všechny informace o servisu včetně možnosti nacenění opravy svého telefonu lze najít na internetové stránce http://servis.mp.cz.

Kromě prodeje a servisu se Mobil Pohotovost zabývá rovněž výkupem telefonů. A pro své zákazníky má připraveny exkluzivní služby, které jinde nedostanou. Jednou z nich je stálá akce Nový za starý, kterou ocení každý, kdo si přemýšlí o koupi nového telefonu a zároveň chce výhodně prodat svůj použitý mobil.

Stačí přinést telefon do výkupního oddělení Mobil Pohotovosti. Výkupní cena bude poté ihned odečtena od ceny zakoupeného nového mobilu. Tento jednoduchý nákup na protiúčet zaručuje skutečně atraktivní cenu nového modelu. Výkupní cenu prodávaného telefonu lze snadno zjistit na internetových stránkách Mobil Pohotovosti www.mp.cz. Stačí zadat, o jaký jde model, a popsat jeho stav. Dalším pomocníkem je Kalkulačka protiúčtu.

Klepněte pro větší obrázek

V Mobil Pohotovosti se vyplatí nejen nakupovat nové telefony, ale i prodávat použité. Pokud si totiž zákazník koupí nový mobil, dostane k němu šek v různé hodnotě podle ceny zakoupeného telefonu, a to od 200 korun až po 1200 korun v případě Zlatého šeku k vybraným modelům. Pokud se pak rozhodne prodat použitý telefon, připočítá se mu k jeho výkupní ceně i částka uvedená na šeku. Za bezkonkurenční cenu tak získáte nový mobilní telefon.

Služba Nový za starý a Akce šek však nejsou jedinými exkluzivními akcemi Mobil Pohotovosti. Právě nyní mohou zákazníci získat speciální bonus při koupi chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone. V kombinaci s Akcí Šek je čeká prémie ve výši až 1800 korun.

Klepněte pro větší obrázek

Veškerou nabídku telefonů i informace o právě probíhajících akcích nabízí web www.mp.cz. Prodejna Mobil Pohotovosti v pardubickém AFI Paláci je otevřena denně. Nákupní centrum navíc chystá pro své návštěvníky Night Shopping. Osmnáctého května bude otevírací doba prodloužena až do půlnoci. A Mobil Pohotovost si pro své zákazníky připravila speciální akční nabídku. Návštěva se tedy rozhodně vyplatí.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: Samsung Galaxy S III: první telefon, jehož design stvořili právníci

Témata článku: , , Použitý telefon, Nov, Speciální bonus, Pohotovost, Počkání, MOBI, Autorizovaný servis, Výkupní cena, Použitý mobil, Mobil, Mobil Pohotovosti, Nákupní centrum,