Lineage 2 Revolutions slibuje největší MMORPG svět na displejích smartphonů

Na displeje smartphonů s Androidem se chystá nové MMORPG, který by mohlo „vypálit rybník“ stávajícím titulům, Lineage 2 Revolution má být přímou konkurenci pro Order & Chaos 2. Hra je napsaná v Unreal Enginu 4 a podle vývojářů má nabídnout největší „otevřený“ herní svět, který byl kdy v mobilních hrách použit.

Hra se pyšní velmi povedenou grafikou, masivními souboji mezi hráči nebo třeba dobýváním hradů, které vlastní jednotlivé skupiny hráčů. Hned ze startu si můžete vybrat ze čtyř ras (člověk, elf, temný elf a trpaslík), a každá z nich má své vlastní výhody a nevýhody. Ovšem vzhled trpaslice (mužská verze není k dispozici) je však na hony vzdálen všeobecné představě.

Hra jinak nabídne to, co můžete očekávat od žánru MMORPG. Vaší postavou plníte úkoly, likvidujete protivníky, získáváte loot (zlato, zbroj a zbraně), získáváte nové úrovně a také nové dovednosti. A nechybí ani tradiční „freemium“ model, za skutečné peníze si můžete kupovat silné zbraně a různé svitky. Největším nešvarem je tzv. „auto-questing“, tj. automatické plnění úkolů, který vás přepne na úroveň diváka. Tento, zejména v Asii velmi populární, režim by však měl jít vypnout po „vyčištění“ několika základních oblastí. 

Stinnou stránkou je ale to, že si hru zatím nestáhnete z oficiálních zdrojů. Tedy alespoň ne v Evropě. Hra byla zveřejněna koncem loňského roku, ovšem od té doby se její dostupnost rozšiřovala jen po Asii. Začátkem června se navíc do hry (konečně) dostala angličtina, takže ji můžete hrát bez jazykových bariér. My jsme si instalační soubor herního klienta stáhli z webu APKpure, instalace této hry mimo Google Play, je však na vaše vlastní riziko.

Zdroj Lineage2-revolution

Diskuze (15) Další článek: Týden mobilně 390: Lanovkou do roamingové pasti a nemastný neslaný superphone

Témata článku: , , , , , , APK, Dobývání, Lineage, Instalační soubor, Herní svět, Slib, Stinná stránka, Nešvar, Displej smartphonů, Evropa, Největší nešvar, Apkpure, Nová sada, ? Displej, Skutečný peníze, Oficiální zdroj, Základní oblast, Plnění, MMORPG svět,