LG V20 se ukazuje na prvních renderech. Dostane kovové tělo s tenkými rámečky

Uvedení nového top smartphonu LG se blíží. Z pozvánky víme, že premiéru si LG V20 odbude na samostatné tiskové konferenci 6. září v San Francisku. Otázkou je, zda se novinka ukáže také na paralelně probíhajícím veletrhu IFA 2016 v Berlíně. Na každý pád už ale můžeme mít představu jak nové špičkové zařízení z jihokorejské stáje může vypadat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Twitterový kanál @onleaks, který už se v minulosti blýskl autentickými snímky dosud nepředstavených zařízení, zveřejnil několik renderů smartphonu, jenž by měl být podle všeho novou vlajkovou lodí LG. V20 má být celokovový smartphone s displejem, který využívá velkou část přední plochy. Místo se našlo i na sekundární notifikační „pidi“ displej.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zařízení je opět designovým posunem pro zařízení korejské značky. Zatímco ze zadní části jsou patrné designové prvky LG G5 (včetně vyčuhujícího objektivu dvojitého fotoaparátu), z přední strany zařízení připomíná spíše některý ze smartphonů Huawei. Tento pocit vytváří hlavně snaha o minimalizaci rámečků okolo displeje. Ve stejném místě jako Huawei – na zádech pod fotoaparátem – bude mít novinka i čtečku otisků.

LG V20 bude údajně prvním novým modelem, který přímo z prodeje přijde s operačním systémem Android 7.0 Nougat. Výbava by měla zahrnovat 5,7palcový displej s FullHD nebo pravděpodobněji QuadHD rozlišením, procesor Qualcomm Snapdragon 820 nebo 821, 4 GB RAM, minimálně 32 GB vnitřního úložiště, NFC a USB-C konektor. Dvojitý fotoaparát bude pravděpodobně stejný jako v LG G5.

Diskuze (51) Další článek: Nejprodávanějším Androidem první poloviny roku je Galaxy S7 Edge

Témata článku: LG, , , , , , LG G5, LG G5 SE, LG V20, Probíhající veletrh, Kovové tělo, Rám, Twitterový kanál, Kovo, Tělo, Špičkové zařízení, První render, DOS, Úkaz, Render, Celokovový smartphone,